5 produkter som visar att vad som helst kan göras veganskt

För ungefär tio år sedan var matvarubutikernas veganska sortiment för det mesta sorgliga historier. Här fanns lite schnitzlar och falafel, visst, men knappast något som fick det att vattnas i munnen. I dag är det annorlunda. Nu finns det veganska alternativ till i stort sett alla animaliska produkter. Här är fem exempel som är riktigt imponerande.

1. Ica tångcaviar

Rom av tång är verkligen en gamechanger. Så gott att kominera med en vegansk gräddfil och äta tillsammans med chips. Så imponerande att det går att göra så fina korn av tång?

Här kan du läsa hela vår recension av produkten.

2. Juicy marbles thick-cut fillet

Det här är den mest realistiska veganska köttprodukten vi någonsin har testat. Detta utan konkurrens. Den smakar dessutom väldigt gott.

Hela vår recension kan du läsa här.

Anamma stenugnsbakad pizza vegokebab

3. Anamma stenugnsbakad pizza vegokebab

Att vegansk kebabpizza kan vara så här god är verkligen ett under. Den här produkten lyckas på ett perfekt sätt imitera den svenska klassikern, utan att några djur tagit skada.

Här kan du läsa hela vår recension.

Vegan Zeastar Notuna sashimi - vegansk tonfisk
Vegan Zeastar Notuna sashimi – vegansk tonfisk

4. Vegan zeastar notuna sashimi

Om någon för bara några år sedan hade sagt till mig att jag snart skulle kunna äta vegansk sashimi hade jag inte trott på den personen. Men nu går det. Den här produkten är en höjdare.

Hela vår recension kan du läsa här.

Snack it Vege Story Snack – vegansk ölkorv

5. Snack it vege story snack

Att göra vegansk ölkorv kanske inte är så imponerande i sig. Men det är ändå sjukt kul att produkten finns. Verkligen ett oväntat val att göra en vegansk version av.

Här kan du läsa hela vår recension.

Läs mer: