Anamma stenugnsbakad pizza vegokebab

Anamma stenugnsbakad pizza vegokebab

5
(1)
Anammas veganska kebabpizza är en riktig höjdare. Läs varför Vegojakt ger den högsta betyg i den här recensionen.

Ah, kebabpizza. En av de där grejerna många av oss som slutat äta kött verkligen saknar. Blandning mellan det kryddiga köttet, den söta såsen och de stora mängderna fettig ost får de allra flesta att smälta. Framför allt versionen som kommer direkt från ugnen på pizzerian, så klart. Men även kebabpizza från frysdisken kan vara riktigt gott. Som tur är finns det gott om alternativ för personer som inte äter animaliska produkter.

Ett av dessa alternativ kommer från Anamma. Det är ett företag vi tidigare har hyllat för deras formbara färs. Denna produkt lyckas komma upp i precis samma höga nivå.

Det första vi märker när vi hugger in är att brödet har en riktigt bra krisp. Den veganska osten är kanske väl söt. Men i en kebabpizza, där även såsen är det, spelar det inte särskilt stor roll. Såsen är för övrigt riktigt god, och bidrar med precis det man förväntar sig av en kebabsås. Den är lite söt, lite kryddig och väldigt dryg.

Huvudnumret ligger dock i själva kebaben. Den är mycket välkryddad och har dessutom en konsistens som inte ens den mest inbitna karnivor kan invända mot. Sammanfattningsvis är det här en riktig kanonprodukt, som vi rekommenderar till alla.

Betygsätt den här produkten

5 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar