Snack it Vege Story Snack – vegansk ölkorv

Snack it Vege Story Snack – vegansk ölkorv

4
(1)
Vegojakt har testat den veganska ölkorven från Snack it. Det är en riktigt bra produkt, men med en efterhängsen eftersmak.

Det finns något väldigt härligt med att det numera finns vegansk ölkorv. Säga vad man vill om ölkorv, men att det någonsin skulle komma en version som inte var gjord på kött var det nog inte många som trodde för bara några år sedan.

En annan kul grej med den här produkten är namnet. Det är verkligen helt obegripligt. ”Snack it Vege Story Snack”, vad betyder det ens? ”Vegansk ölkorv” hade väl varit ett utmärkt namn, men det kanske finns någon EU-regel som gör att man inte får kalla vegansk korv för korv.

Smaken då? Den är faktiskt överraskande bra, och ligger nära det vi minns att ölkorv smakade som. En liten nackdel är att den har en eftersmak – förvisso inte helt otrevlig – som hänger kvar i munnen i typ en halvtimme efter att vi ätit. Det är i vår mening på tok för länge.

Överlag är det här dock en riktigt trevlig produkt. Både smak och konsistens gör att vi gärna hade snacksat på den till en bärs. Dessutom är det kul att den finns!

Betygsätt den här produkten

4 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar