5 goda veganska produkter från Vegme

Vegme är ett av våra favoritvarumärken här på Vegojakt. Ser man företagets logga på en produkt vet man att den med största sannolikhet kommer att vara god. I den här artikeln listar vi de fem godaste vi har testat.

Vegme aioli – vegansk vitlöksmajonäs

1. Vegme aioli

Aioli är som bekant samma sak som vitlöksmajonnäs. Och jisses vilket bra jobb den här produkten gör med att vara en majonnäs som smakar vitlök. Den är krämig som tusan, och har dessutom en smak som heter duga.

När vi testade den här produkten gav vi den en femma i betyg. Hela recensionen kan du läsa här.

Vegme chorizo – vegansk korv

2. Vegme chorizo

Vegansk korv är inte det lättaste att göra på ett bra sätt, och det finns gott om exempel på dåliga produkter. Till dessa hör inte denna kryddiga chorizo. Den är riktigt, riktigt, god.

Även denna produkt gav vi en femma när vi testade den. Här kan du läsa hela recensionen.

Vegme burgare av ärta och quinoa

3. Vegme burgare av ärta och quinoa

De här burgarna har en lite intetsägande smak, något som dock lätt åtgärdas med lite salt och chili. Där de verkligen glänser är konsistensen. Dessa burgare faller inte sönder, samtidigt som de inte heller är för hårda.

Här kan du läsa hela vår recension.

Vegme vegobullar – veganska köttbullar

4. Vegme vegobullar

Denna växtbaserade version av köttbullar är gjord av soja, och vi gillar den verkligen. Smaken är lite åt umamihållet och gör sig bra. Dessutom är texturen riktigt fin.

Vår recension kan du läsa här.

Vegme bearnaise – vegansk bearnaisesås

5. Vegme bearnaise

När det kommer till bearnaisesås är det kanske viktigaste att det är mycket dragon i såsen, och i den här varianten har Vegme verkligen inte sparat in på den varan. Dessutom är såsen riktigt krämig och fin.

Här kan du läsa hela vår recension.

Läs mer: