5 veganska mackor som är perfekta för ditt Valborgsfirande

Snart är det dags för Valborg, den festliga högtiden då vi firar vårens intåg. Nedan listar vi fem exempel på mackor som lär bli mycket uppskattade av dina vänner – oavsett om du bjuder hem dem eller möter upp dem på ett knytkalas ute i det fria. Vi länkar självklart till alla recept!

Rostade grönsaker och hummus-macka

Njut av säsongens bästa grönsaker, rostade till perfektion och kombinerade med krämig hummus för en smakrik upplevelse.

Här är receptet.

Avokado- och tomatmacka

Denna färgstarka avokado- och tomatmacka är det perfekta sättet att liva upp din Valborgsfest. Den fräscha smaken av avokado och tomat gör denna macka till en enkel favorit.

Receptet hittar du här.

Smörgås med grillad portobello och pesto

Bjud in våren med en smörgås med grillad portobello och pesto som är både enkel att göra och full av smak. Den rika smaken av portobello-svamp och pesto gör denna macka till en festlig höjdpunkt på din Valborgsfest.

Här är receptet.

Vegansk BLT-macka

Förvandla din Valborgsfest med denna veganska version av en klassisk BLT-macka. Det krispiga veganska baconet och de färska grönsakerna kommer att göra detta till en succé hos både veganer och icke-veganer.

Receptet hittar du här.

Vegansk banh-mi-sandwich

Denna vietnamesiskt inspirerade smörgås är enkel att göra och är full av smaker och texturer som kommer att överraska och förtjusa dina gäster.

Här är receptet.

Läs mer: