5 grymma växtbaserade kebaber du kan köpa i butik

Kebab är ju gott! Vem älskar inte en rulle eller ett pitabröd full av sås, grönsaker och det kryddiga köttet? Förutom att man inte vill ha kött då. Som tur är finns det numera en stor mängd veganska alternativ, och Vegojakt har recenserat en stor mängd sådana. Här är några av de allra bästa.

1. Schysst käk vegokebab

Det här är en av de godaste veganska kebaberna vi har testat. Strimlorna av veganskt protein har riktigt bra konsistens, och dessutom finns det inte mycket att klaga på smakmässigt, även om vi gärna hade sett lite mer kryddor. På det stora hela är det hur som helst en grym produkt, som vi tror att de flesta kommer att gilla. 

Här kan du läsa hela vår recension av produkten. 

Oumph The Spicy Kebab – vegansk kebab

2. Oumph the spicy kebab

Den här varianten har en krispighet som är något utöver det vanliga. Bitarna får verkligen en otroligt bra stekyta vid tillagning. Precis som med varianten från Schysst käk hade vi gärna sett lite mer kryddor, men man kan ju inte få allt här i världen. 

Hela våra recension av produkten hittar du här

3. Edgy veggie seitan-souvlaki

Okej, vi vet att souvlaki inte är kebab. Men den här varianten från Edgy veggie (som även gör en lite sämre kebabversion) tycker vi är så god att vi tog med den ändå. Kryddningen är riktigt bra, och det enda negativa är att konsistensen inte är på topp.

Vi gav den här produkten en fyra i betyg, hela recensionen kan du läsa här

4. Färsodlarna svenskodlad vegokebab

Den här kebaben från varumärket Färsodlarna är lite anonym, och kanske inte den bästa produkten vi någonsin har testat. Den är dock långt ifrån dålig, och funkar absolut om inte något bättre finns att tillgå. 

Här kan du läsa hela vår recension av produkten.

Anamma stenugnsbakad pizza vegokebab

5. Anamma stenugnsbakad pizza vegokebab

Hur skulle vi kunna göra en sådan här lista utan att ha med den svenska nationalrätten? Den här pizzan är dessutom otroligt god, och lär bli en favorit för alla som smakar den. 

När vi recenserade den här produkten gav vi den en femma i betyg. Hela recensionen kan du läsa här

Läs mer: