Oumph The Spicy Kebab – vegansk kebab

Oumph The Spicy Kebab – vegansk kebab

4
(1)
Vegojakt testar Oumphs veganska kebab. Den har en riktigt bra stekyta, men hade gärna fått vara lite mer kryddstark.

Oumph har de senaste åren blivit ett allt mer populärt märke på den svenska vegomarknaden. Här på Vegojakt har vi tidigare testat exempelvis deras Buffalo Bites. Dessa veganska kycklingvingar var helt okej. Smaken var bra, men den där lilla extra krispigheten saknades, i alla fall enligt oss.

Det är ändå med hyfsat höga förväntningar vi sätter oss ner för att testa Oumphs kebab. Det känns som att denna är en av de produkter från varumärket man oftast hör att det snackas om.

Vi blir inte besvikna, även om produkten inte når riktigt ända fram. Krispigheten i denna vegokebab är verkligen otroligt bra. Vi skulle till och med säga att vi sällan har testat en vegoprodukt med så bra stekyta. Problemet ligger i smaken, eller snarare i avsaknaden på den.

För att vara en ”spicy” kebab är den här produkten nämligen inte särskilt kryddig alls. Det kan man förvisso åtgärda själv, men det är tråkigt att det ska behöva göras. På det stora hela gör dock krispigheten att det här är en riktigt bra produkt.

Betygsätt den här produkten

4 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar