Peas of Heaven Burger of Heaven – vegansk burgare

Peas of Heaven Burger of Heaven – vegansk burgare

4
(1)
Burger of Heaven från Peas of Heaven är kanske inte himmelskt god, men den är samtidigt långt ifrån dålig. Att skapa en vegansk burgare som smakar som kött har länge varit något av en helig graal i vegobranschen. Vegojakt har tidigare testat Beyond Burgers variant. Den är mycket god, och enligt en köttätande vän smakar den väldigt likt det den försöker efterlikna. Vi gav den till och med en fempoängare, och det gör vi faktiskt inte särskilt ofta.

Från Peas of Heaven har Vegojakt tidigare testat en vegansk rostbiff. Den produkten gav vi en lika ovanlig etta i betyg. Det är verkligen en usel produkt som vi inte rekommenderar till någon.

Den här produkten, en burgare från Peas of Heaven, är som tur är betydligt bättre än rostbiffen. Burgaren är riktigt bra kryddad och har en ”köttig” konsistens. Den enda nackdelen skulle vi säga är att den inte ser särskilt aptitlig ut efter stekning. Den ser liksom bränd ut utan att vara det. Men den ska å andra sidan avnjutas mellan två bröd, så utseendet spelar inte särskilt stor roll.

Betygsätt den här produkten

4 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar