Peas of Heaven Roast Beaf – vegansk rostbiff

Peas of Heaven Roast Beaf – vegansk rostbiff

1
(1)
Vegojakt har testat Roast Beaf från Peas of Heaven. Det är en produkt som tyvärr verkligen inte kan kallas himmelsk.
Rostbiff är något av en klassiker i köttvärlden – speciellt vid högtidsstunder som studenten. Många är vi som iklädda vit mössa, fulla på billig skumpa och panikslagna inför framtiden har mumsat i oss några skivor. Men sen växer man upp, nyktrar till, hittar något jobb man gillar och slutar äta kött. Hur ska man då ersätta rostbiffen?

Peas of Heaven menar att man ska använda sig av deras produkt Roast Beaf. Precis som namnet på företaget vittnar om är det här en produkt som är baserad på ärtprotein. Detta substitut till kött har under de senaste åren vunnit allt mer mark. Det är inte särskilt konstigt, proteinet smakar nämligen väldigt likt kött – i alla fall som vi minns att det smakar.

Här har dock Peas of Heaven inte lyckats särskilt bra. Allt känns väldigt ihopklistrat. En smaklök fångar upp en konstgjord röksmak och en annan översköljs av alldeles för mycket peppar. Det är som att Peas of Heavens produkt har något i smakväg som den gärna vill dölja. Antingen det, eller så har företaget försökt få ärtproteinet att smaka så mycket rostbiff som möjligt, och pepprat produkten med smaker som inte går ihop. Särskilt gott är det i alla fall inte.

Betygsätt den här produkten

1 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar