5 riktigt goda produkter från vegomärket Anamma

Anamma är ett av de absolut bästa varumärkena på den svenska vegomarknaden. Produkterna från det svenska märket får regelbundet höga betyg i våra tester – och ett par har till och med lyckats nå den åtråvärda fempoängaren. I den här artikeln listar vi de fem godaste produkterna vi har testat från Anamma.

Anamma stenugnsbakad pizza vegokebab

1. Anamma stenugnsbakad pizza vegokebab

Den här pizzan har en riktigt krispig botten, gott vegokött och en sås som är to die for. Det är kort sagt en produkt som vi verkligen gillar, och som funkar att plocka fram vid alla tillfällen.

När vi recenserade den här produkten gav vi den en femma i betyg. Hela recensionen kan du läsa här.

Anamma vegoburgare – vegansk hamburgare

2. Anamma vegoburgare

En burgare med bra smak, ännu bättre stekyta och som dessutom är otroligt saftig. Vad mer kan man begära? Faktiskt en av de bästa burgare vi på Vegojakt har testat.

Även denna produkt gav vi en femma när vi testade den. Här kan du läsa recensionen.

3. Anamma falafel

Vi gillar verkligen hur dessa bollar är kryddade. Det är mycket spiskummin, mycket persilja, och helt enkelt mycket av allt man vill ha i en falafel. Det här är en riktigt bra produkt, som vi rekommenderar.

Hela recensionen kan du läsa här.

Anamma Formbar färs av ärta

4. Anamma formbar färs av ärta

Vill man laga något från grunden, som till exempel köttbullar, kan vi rekommendera den här färsen. Den håller ihop väldigt bra, och du kan lägga till mycket ingredienser utan att färsen börjar falla sönder.

Här kan du läsa vår recension av produkten.

Anamma vegocapricciosa – vegansk pizza

5. Anamma vegocapricciosa

Ännu en pizza tar sig in på listan. Denna gång handlar det om en vegansk capricciosa. Den har riktigt god och välsaltad vegansk skinka, och mycket svamp. På det stora hela en stabil produkt, även om den inte når upp till kebabvariantens höga klass.

Hela recensionen kan du läsa här.

Läs mer: