De 4 bästa veganska schnitzlarna – och en du bör undvika

Vem gillar inte en god vegoschnitzel? Det är en perfekt produkt att steka på snabbt och sedan lägga mellan två brödskivor. Annars funkar den bra även med till exempel potatis och rödvinssås, om man är sugen på något lite finare. I den här listan hittar du de fyra bästa exemplen på vegansk schnitzel vi har prövat, samt en som vi verkligen ogillade.

1. Eldorado vegoschnitzel

Lite överraskande kanske. Men den bästa vegoschnitzeln vi har testat kommer faktiskt från lågprisvarumärket Eldorado. Dessa har en mycket fin krispighet och dessutom en bra konsistens.

Här kan du läsa hela vår recension av produkten.

2. Ugglarps frasig vegoschnitzel

Detta är en av de bättre schnitzlarna du kan hitta i butik. Paneringen är förvisso inte bäst i klassen, men smaken är neutral och bra.

Hela vår recension kan du läsa här.

3. Ica vegoschnitzel

Den här produkten utmärker sig främst när det kommer till smaken. Denna är utmärkt och innehåller ingen konstig eftersmak av soja eller liknande. Paneringen är tyvärr inte det bästa, men man kan ju inte få allt är i livet.

Här kan du läsa hela vår recension.

4. Garant vegoschnitzel

Precis som nummer två och tre på listan är det här en färsk produkt som återfinns i kyldisken. Och precis som nummer två och tre har den en riktigt bra smak och en, tyvärr, lite sämre panering.

Hela vår recension kan du läsa här.

UNDVIK: Vemondo vegan mini schnitzel

Dessa är hårda som stenar och totalt smaklösa. Ett riktigt bottennapp.

Här kan du läsa hela vår recension.

Läs mer: