5 veganska glassar från Ben & Jerry’s

Den veganska glassen från Ben & Jerrys kan var bland det bästa som finns. Den har inga konstiga eftersmaker och är väldigt krämig för att vara en vegansk produkt. I den här artikeln samlar vi de fem varianter som vi har testat. Samtliga tycker vi är värda att åtminstone testa.

1. Ben & Jerry’s Sundae Non-Dairy Berry Revolutionary

Den här glassen är lika god som dess namn är långt, det vill säga jätte! Både hallon- och chokladsmaken håller absolut toppklass, och om vi kunde skulle vi gärna äta den här glassen varje dag.

Här kan du läsa hela vår recension.

2. Ben & jerrys salted caramel brownie non-dairy

Blandningen mellan salt karamell och brownie fungerar verkligen utmärkt. Ett plus är att den salta karamellen faktiskt är salt på riktigt, vilket inte alltid är fallet med liknande produkter.

Hela vår recension kan du läsa här.

3. Ben & Jerry’s Non-Dairy Chocolatey Love-A-Fair

Den här varianten är gjord i samarbete med chokladtillverkaren Toneys Chocoloneys. Inte konstigt då att chokladsmaken är så god.

Här kan du läsa hela vår recension.

Ben and Jerrys - Netflix and chillld non-dairy ice-cream

4. Ben and Jerrys Netflix & Chill´d Non dairy

Netflix-glassen var vi inte överdrivet förtjusta i när vi testade den. Men för många kan den nog ändå bli en favorit. Krämigheten är i absolut toppklass.

Hela vår recension kan du läsa här.

Ben and Jerrys Chocolate fudge brownie Non dairy ice cream

5. Ben and Jerrys Chocolate fudge brownie Non dairy ice cream

Den här tyckte vi var lite för vattnig, och för lätt att skilja från gräddglass. Men testa själva, ni kanske tycker annorlunda!

Här kan du läsa hela vår recension.

Läs mer: