Ben and Jerrys Chocolate fudge brownie Non dairy ice cream

Ben and Jerrys Chocolate fudge brownie Non dairy ice cream

2
(1)
Ben and Jerrys Chocolate fudge brownie är en av det amerikanska märkets veganska smaker, som lätt känns igen i frysdisken genom det gröna locket. Namnet lockar alla som älskar chokladglass, men den veganska chokladglassen lever inte riktigt upp till förväntningarna.

Ben and Jerrys gör lyxiga glassar och deras veganska sortiment har växt stadigt de senaste åren. En rik chokladglass är något som varje glassföretag ska ha, men Chocolate fudge brownie är inte riktigt så dekadent som den borde vara. Därmed inte sagt att det är en dåligt glass. Browniebitarna är stora och goda, med bra tuggig konsistens och fyllig smak. Det är själva chokladglassen som drar ner betyget något.

Både i storförpackning och som styckglass från glassboxen har Ben and Jerrys chokladglass en tunn, nästan vattnig, smak. Bra veganska glassar går inte att skilja från glass med animalisk grädde, men med den här så känner man direkt att något inte är som det ska. Ett godare alternativ, som dock är svårare att hitta är Choklad, jordnötter och kolasås + en smula havsalt från 3 vänner där glassen är precis så fyllig som man önskar den.

Det här är en rätt dyr glass och eftersom själva glassen inte är så fyllig som den borde känns den inte prisvärd.

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar