3 vänners glass vegan choklad. jordnötter och kolasås + en nypa havssalta

3 vänners glass: Choklad, jordnötter och kolasås + en nypa havssalt

4
(2)
3 vänners glass i smaken Choklad, jordnötter och kolasås + en liten nypa havssalt är en lyxig vegansk glass som smakar precis som den låter.

Smaken är fyllig och gräddig och det är svårt att hitta nåt i smakbilden som kan avslöja att den är vegansk. Till skillnad från vissa andra veganska glassar har den inte en bismak av vare sig soja eller havre, och konsistensen har inte den vattnighet eller konstgjorda känsla som vissa växtbaserade glassar tyvärr har.

Chokladsmaken är god men det är jordnötterna som är mest framträdande och det hela får en viss likhet med godiset Snickers. Kolasåsen är god och den lilla nypan havssalt gör att det hela inte blir alldeles för sött. Det är en bra balans av olika texturer och de olika komponenterna kommer fram bra. Det känns heller inte som att man snålat på någon del så det finns inget behov att gräva runt i förpackningen för att lyckas fiska upp det man tycker är godast.

3 vänners glass är ett märke som inte enbart gör vegansk glass, men det finns flera olika smaker att välja på. Samtliga har lite speciella smaker och kombinationer som Tosca eller Lakrits & hallon.

Det övergripande intrycket är att det här är en glass av hög kvalitet som i recensentens tycke är värd sitt pris. Som många veganska glassar är det värt att vänta lite extra på att den ska få rätt konsistens och inte försöka äta den direkt i från frysen, särskilt om den varit öppnad tidigare. Först när den är krämig kommer den verkligen till sin rätt.

Betygsätt den här produkten

4 / 5. 2

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar