4 riktigt goda veganska produkter från Quorn

Quorn är ett klassikt märke för köttsubstitut. Men länge var de flesta av deras produkter faktiskt inte veganska, då de innehöll en liten mängd äggvita. Sedan några år tillbaka har det dock blivit ändring på detta, och numera är en stor del av Quorn-sortimentet helt veganskt. Här är de fyra godaste produkterna vi har testat.

1. Quorn crunchy fillet burgers

Dessa burgare är riktigt krispiga. Dessutom är de välkryddade. När vi testade den här produkten hade vi med oss en köttätare som kunde bekräfta att smaken låg mycket nära kyckling.

Här kan du läsa hela vår recension av produkten.

Quorn Sweet Chili Vegan Mini Fillets – veganska kycklingfiléer

2. Quorn sweet chili vegan mini fillets

Även denna produkt är en imitation av kyckling, men denna gång utan panering. Smaken är kryddig på ett sätt som påminner oss om riktigt god thaimat. Dessutom får bitarna en fin stekyta vid tillagning.

Hela vår recension av produkten kan du läsa här.

Quorn vegan rökt smak skivor

3. Quorn vegan rökt smak skivor

Den här veganska versionen av rökt skinka är riktigt lyckad. Smaken är rökig, och dessutom är konsistensen väldigt bra. Perfekt att ha på en macka.

Här kan du läsa vår recension av produkten.

Quorn Vegan Takeaway Buffalo Wings – veganska kycklingvingar

4. Quorn vegan takeaway buffalo wings

Dessa kycklingvingar är ganska lika burgaren som toppat listan. Vi hade önskat att de hade varit lite hetare, då detta utlovas på förpackningen, men de är ändå väldigt goda.

Hela recensionen av produkten kan du läsa här.

Läs mer: