Quorn Sweet Chili Vegan Mini Fillets – veganska kycklingfiléer

Quorn Sweet Chili Vegan Mini Fillets – veganska kycklingfiléer

4
(1)
Det här är en riktigt god produkt, vars enda problem ligger i konsistensen. Vi rekommenderar den till alla som är sugna på vegansk kyckling.

Quorn har funnits med länge på den svenska vegomarknaden och har – i alla fall i våra ögon – de senaste åren kraftigt förbättrat sitt utbud. Quornprodukter brukade smaka gummi, men idag gör de riktigt goda grejer, bland annat en vegansk kycklingburgare som är en av de bästa produkterna vi på Vegojakt har testat. Förväntningarna på dessa veganska kycklingfiléer är därför riktigt höga.

Det första vi lägger märke till när vi tillagar bitarna är att de får en riktigt fin stekyta. Detta är positivt, då vissa vegoprodukter har en tendens att brännas så fort de börjar bli varma. Men den här produktens riktiga styrka ligger i smaken. Här bjuds vi på toner av söt chili som påminner oss om riktigt bra thaimat. Det känns nästan för gott för att komma från en färdigprodukt.

Konsistensen håller tyvärr inte riktigt samma klass. Bitarna är något sega, vilket gör att betyget dras ned ett snäpp.

På det stora hela är dock det här en riktigt bra produkt. Vi rekommenderar den till alla som vill ha ett veganskt alternativ till kyckling.

Betygsätt den här produkten

4 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar