Vemondo veganska nuggets med sweet chili-dipp från Lidl

Vemondo veganska nuggets med sweet chili-dipp från Lidl

2
(1)
Det finns nu veganska nuggets som liknar kycklingnuggets på Lidl. De tillagas direkt från frysen, och de kommer med dipsås.

Veganska nuggets var en av de första helfabrikaten som dök upp i frysdiskarna. Många tidiga veganer minns säkerligen Sesamnuggets från Hälsans kök, som dock inte var särskilt lika kyckling. Vemondos veganska nuggets är inte heller så lika kyckling och när vi testar dem får de blandad kritik.

Personligen tycker jag att de är helt ok, särskilt om man jämför med många andra av Lidls veganska produkter. Många av kedjans växtbaserade varor kommer från Vemondo, och kvaliteten är minst sagt varierande. Det går från bottennapp som de veganska fiskpinnarna och den veganska skinkkorven till riktiga höjdare som veganska oststicks.

De veganska nuggetsen är någon slags mellanting. Helt ok, inte fantastiska men heller inte direkt dåliga. Personligen tycker jag de är bättre än min medtestare, men jag är även mer intresserad av att doppa dem i den rätt goda medföljande dippsåsen. Det är dock extremt lite hetta i den här Sweet chili-dipen.

Det finns fler veganska nuggets från andra märken. Det kommer aldrig vara en fantastisk smakupplevelse, men om du gillar nuggets är det troligare att någon annan variant än Vemondos kommer vara din favorit.

Betygsätt den här produkten

2 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar