Vemondo vegan sticks - Veganska cheesesticks från Lidl

Vemondo vegan sticks – Veganska cheesesticks från Lidl

3
(3)
Vegan Sticks från Vemondo är goda veganska mozarellasticks, färdiga att steka direkt från frysen. Dessutom ingår en tomatsås som är riktigt god.
br> Vemondo är ett märke med många produkter som i Sverige säljs på Lidl. Det är bra att även Lidl har hakat på den gröna trenden, men personligen tycker jag att många av deras produkter inte håller måttet.

Det gäller dock inte Vegan Sticks som är ett snacks med ostliknande innehåll. Det är oväntat gott, lagom dekadent och känns dessutom som en produkt som är rätt unik.

Utsidan är knaprig och insidan är mjuk och fyllig. Ostsmaken är tydlig och det finns inga konstiga bismaker, som många av Lidls veganska varor tyvärr har. I förpackningen finns två små förpackningar med dippsås. Det är en fyllig tomatsås som är ett fint komplement till pinnarna.

Jag kan inte säga att jag någonsin varit en storkonsument av mozzarellasticks, så jag har lite svårt att se framför mig när jag ska äta veganska ostpinnar. Men de kan fungera som sidorätt istället för (eller tillsammans med) pommes frites nästa gång du äter en god vegansk burgare.

Lidl har ett sortiment som växlar både vecka för vecka och från butik till butik. Deras Vegan Sticks finns inte alltid i butiken, men när de dyker upp är de väl värda att testa.

Betygsätt den här produkten

3 / 5. 3

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar