Ica vegofilé med spröd panering

Ica vegofilé med spröd panering

3
(1)
Vegojakt har testat Icas ”vegofilé med spröd panering”. Det är en produkt som är rätt god, men inte särskilt spröd.

Icas egna veganska produkter smakar ofta väldigt bra. Problemet ligger i paneringen. Denna brukar i de färska produkterna vara lite för seg, snarare än så där krispig som man vill ha den. Ett exempel på detta problem är vegoschnitzlarna som företaget gör. Dessa hade varit en helt perfekt produkt om det inte hade varit för den sega utsidan.

Vi tycker därför att det ska bli spännande att smaka en panerad produkt ur Icas frysta sortiment. Den som står på bordet för dagen är en vegofilé som utlovar en ”spröd” panering. Den visar sig dock ha ett problem som är snarlikt – men inte helt identiskt – det som de färska produkterna lider av. Den här paneringen är inte särskilt seg, i stället lider den av att inte vara särskilt mycket överhuvudtaget. Det ”spröda” uteblir och i stället bjuds vi på en alldeles för tunn panering som varken gör från eller till.

Smaken på produkten är det dock – som vanligt – inga större problem med. Den här produkten är god, även om den kanske inte kommer att förändra ditt liv. Summa summarum: en bra produkt som dras ned av en dålig panering.

Betygsätt den här produkten

3 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar