Garant sojadryck - Vegansk mjölk

Garant sojadryck – Vegansk mjölk

2.5
(2)
Sojamjölk eller sojadryck är en bra mjölkersättning och en stapelvara för många veganer. Sojadryck från Garant är ett bra alternativ, som dessutom är snällt mot plånboken.

Vilken mjölkersättning man föredrar är en smaksak. Många gillar havremjölkens sötma och det finns även nya spännande alternativ som potatismjölk eller ärtmjölk. Sojamjölk brukar fungera bra i kaffe.

Sojamjölkens stora fördel är att den inte skär sig i varma drycker. Den funkar även mycket bra i exempelvis bakning. Den är ofta sämre att dricka som kall dryck, men personligen är dricker jag ingen form av vegetabilisk mjölkdryck på det sättet.

Hur bra är då Garants sojadryck? Helt ok! Den är lite vattnigare än exempelvis Alpros sojadryck men den är även rätt mycket billigare.

På Willys, där Garant säljs, finns ofta bra extrapriser på deras vegetabiliska mjölkdrycker. Om du tål den lite ”billigare” smaken kan du alltså göra ett bra klipp när du köper flera förpackningar. Eftersom det är så lång hållbarhet är det en bra produkt att ha hemma i skafferiet.

Betygsätt den här produkten

2.5 / 5. 2

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar