Fiskexporten Varberg senapsgravad tofu - Vegansk sill

Fiskexporten Varberg senapsgravad tofu – Vegansk sill

1
(1)
Tofu är inte sill, och det är synd att Fiskexporten Varberg inte gett mer kärlek till sin version av vegansk sill. Det här är helt enkelt inte särskilt bra.

Det som utlovas i burken är ”Senapsgravad tofu”. Det du får är bitar av rå tofu som blandats i hovmästarsås. Om du nu av någon anledning vill ha det kan du lika gärna köpa en burk hovmästarsås (de föesta är veganska) och blanda själv. Frågan är varför du skulle vilja göra något så dumt. Av någon form av gravning syns inte ett spår.

Jag tycker ändå att den senapsgravade tofun är något bättre än Fiskexporten Varbergs Tofu i drömsås. Det beror inte på att det är en bättre produkt utan enbart på att jag personligen gillar hovmästarsås bättre än en sladdrig romsås.

Sill förekommer vid många svenska högtider och är en av de animaliska klassiker som är lättast att veganisera. Internet är fullt av strålande recept på hur du lägger in aubergine (gott!) eller svamp (ännu bättre!) i en ättikslag och sedan blandar den med valfri sås. Det är lättare än du kanske tror och tusen gånger godare än Fiskeexportens tofumardröm.

Betygsätt den här produkten

1 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar