5 goda veganska pålägg du kan köpa i butik

Vem älskar inte en god macka? Perfekt till såväl frukost som lunch, och varför inte till middag. Men för en bra macka krävs bra pålägg. Numera finns det en rad olika veganska alternativ att välja mellan för den som vill göra sig en riktigt god växtbaserad smörgås. 

Yipin tofuröra varmrökt –

1. Yipin tofuröra varmrökt

Den här veganska varianten på laxröra är helt otroligt god. Faktum är att det är en av de bästa produkter vi någonsin har testat. En perfekt blandning av tomat, dill och rökighet ger ett pålägg i absolut toppklass.

När vi recenserade den här produkten gav vi den högsta betyg. Hela recensionen kan du läsa här.

2. Skippy super chunk

Vi älskar jordnötssmör. Framförallt älskar vi jordnötssmör av den amerikanska sorten, sådant som smakar lika mycket socker som jordnöt. Den här produkten är förmodligen inte särskilt nyttig, men Gud vad god den är, och vad glada vi är att den är vegansk. 

Här kan du läsa hela vår recension.

Oatly Say cheese naturell – vegansk creamcheese

3. Oatly say cheese naturell 

Det här är den kanske godaste produkten från det stora svenska vegomärket Oatly. Här har vi en cream cheese som verkligen gör skäl för sitt namn. En bonus är att den inte innehåller några konstiga bismaker.

Vår recension kan du läsa här.

Huj Creamy Cashew Choklad

4. Huj choklad

Veganska pålägg med chokladsmak är något det inte finns tillräckligt av. Den här produkten är en av de godaste som finns att tillgå. Den har en smak som är både fyllig och len, och som vi verkligen gillar. 

Här kan du läsa vår recension.

Vegan Island dairy free spread with spring onion and cracked black pepper - Vegansk mjukost från Lidl

5. Vegan island dairy free spread with spring onion and cracked black pepper

Det här är tekniskt sett en dessertost, men vi tycker att den fungerar lika bra som pålägg på en macka. Den är riktigt syrlig och har dessutom en fyllig konsistens.

Hela vår recension kan du läsa här.

Läs mer: