Huj Creamy Cashew Choklad

Huj choklad – vegansk smörgåspålägg med chokladsmak

4.5
(2)
Jag älskar mackor och skulle gärna äta det till middag lite oftare än vad som kanske är nyttigt. Trots detta har jag lite svårt att komma på hur jag ska använda Huj choklad.

Missförstå mig inte – det är jättegott. Chokladsmaken är fyllig och konsistensen är len. Det finns en liten ton av banan i krämen som gör att den smakar som en riktigt god chokladsmoothie, men mycket fastare i konsistensen.

Däremot så äter jag sällan söta mackor, och aldrig med choklad, men det är ju mitt problem snarare än Hujs. Om du gillar Nutella eller gärna käkar marmeladsmörgåsar tror jag att Huj choklad superlätt skulle kunna komma in i din vardagsrotation av pålägg.

Jag tror att Huj med chokladsmak skulle vara alldeles utmärkt i bakning, exempelvis att klicka ner i kladdkakakan. Eller varför inte som ett lager på en gräddtårta eller istället för mandelmassa i en semla? Det är helt uppenbart en produkt som öppnar för kreativitet i köket, och det är alltid uppskattat.

Huj är ett litet svenskt företag med säte i Alingsås. De gör olika former av veganska pålägg, som pastejer och vegansk mjukost med bas av cashew. De jag har smakat har varit goda och har en lyxigare känsla än sitt ganska resonabla pris.

Sammanfattningsvis är Huj choklad en rolig och innovativ produkt som inte liknar något annat på den svenska marknaden.

Betygsätt den här produkten

4.5 / 5. 2

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar