5 riktigt goda veganska produkter från Coops egna sortiment

Vegojakt har tidigare listat de godaste vegoprodukterna i Icas eget sortiment. Därför känns det inte mer än rätt att göra en likadan lista fast för produkter som återfinns hos konkurrenten Coop. Även detta företag har nämligen en rad goda produkter som bär bolagets eget märke. Här är de fem bästa som vi har testat.

1. Änglamark falafel

Änglamark är Coops ekologiska märke, och de har flera bra veganska produkter. Den kanske allra bästa är denna falafel, som faktiskt är en av de godaste på marknaden. Dessa bollar är riktigt frasiga, och har dessutom en god och örtig smak.

Här kan du läsa hela recensionen.

2. Änglamark chocolate vegan

Ännu en Änglamark-produkt, och ännu en produkt som är en av de bästa inom sitt segment. Den här chokladkakan smakar precis som vi minns att den icke-veganska versionen gör: riktigt gott, helt enkelt.

När vi skrev om den här produkten gav vi den en fyra i betyg. Hela recensionen kan du läsa här.

3. Coop gourmetpastasås

Många färdiga pastasåser innehåller animaliska produkter som till exempel ost eller köttbuljong. Det gör inte den här versionen, och tur är väl det, den är nämligen riktigt god.  Tomaterna bidrar med mycket sötma, och örterna gör också sitt för att skapa en mycket bra produkt.

Här kan du läsa hela recensionen.

Coop Lite grövre chips Jalapeño - Veganska chips
Coop Lite grövre chips Jalapeño – Veganska chips

4. Coop lite grövre chips jalapeño

Många – men långt ifrån alla – chips är veganska. Dessa tycker vi är bland de bästa som går att hitta i någon matbutik. De har en riktigt god och kryddstark smak.

När vi testade den här produkten gav vi den en fyra i betyg. Här kan du läsa hela recensionen.

5. Coop äppelbar

Raw food-kakor är kanske inte det roligaste som finns, men den här är faktiskt riktigt god. Varning dock för att den innehåller kärnor som är så hårda att de kan få tänder att ramla av.

Här kan du läsa hela vår recension.

Läs mer: