Vemondo vegansk kallskuren skinkkorv med svamp från Lidl

Vemondo vegansk kallskuren skinkkorv med svamp från Lidl

1.5
(2)
Lidls veganska skinkkorv med smak av svamp är ett pålägg med förvirrande namn och förvirrande smak. Det är i ärlighetens namn svårt att veta om det här är gott eller inte.

Vemondo är ett märke med många produkter som i Sverige säljs på Lidl. Det är bra att även Lidl har hakat på den gröna trenden, men personligen tycker jag att många av deras produkter inte håller måttet.

Vemondo har flera varianter av något de kallar vegansk skinkkorv. Det liknar närmast någon form av mortadella eller svampig medvurst. Det låter kanske inte så aptitretande, men det är svårt att beskriva vad det här är.

Av skinkkorvarna är varianten med smak av svamp godare än den med smak av paprika. Det är en mild korvliknande produkt med en lite märklig bismak och en rätt stötande lukt. Den är dock godare på macka än när man äter den bara rakt upp och ner.

Det finns en uppsjö av veganska pålägg och enorma möjligheter att skapa fantastiska smörgåsar med allt från hummus till avocado på. Det gör att det här pålägget har väldigt liten chans att bli något man köper två gånger.

Betygsätt den här produkten

1.5 / 5. 2

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar