Vemondo vegan cevapcici – veganska köttfärsbitar

Vemondo vegan cevapcici – veganska köttfärsbitar

4
(1)
Vegojakt testar ćevapčići från Lidls veganska märke Vemondo. Det är en riktigt bra produkt som är väldigt saftig men hade kunnat smaka mer.

Ćevapčići är nationalrätt i Bosnien och Herzegovina men har länge varit en populär rätt även i övriga delar av Balkan. På senare år har köttbitarna, som närmast kan beskrivas som en mer smakrik variant av svenska järpar, blivit populära även i resterande Europa.

Den här produkten är en vegansk version av rätten, och kommer från Lidls veganmärke Vemondo. Bitarna är – precis som många vegoprodukter på marknaden idag – gjorda på ärtprotein.

Bland det första man märker när man tar ett bett är att den här produkten är ordentligt saftig. Här har Vemondo verkligen lyckats med att återskapa något från köttoriginalet som det är ovanligt att vegoversioner lyckas med. Ofta kan veganska produkter vara lite torra, men det är inte alls något problem här.

Smaken är också bra, även om vi hade önskat att bitarna var lite mer smakrika. På det stora hela är det här dock en riktigt bra produkt, som vi rekommenderar till alla som är sugna på något snabbt och gott.

Betygsätt den här produkten

4 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar