Schysst käk vegokebabspett

Schysst käk vegokebabspett

4
(2)
Vegojakt testar Schysst käks vegokebab. Det är en produkt som har bra konsistens, men som hade mått bra av lite mer smak.

Vegojakt har tidigare testat Schysst käks vegokebab av dönersnitt, alltså strimlat vegokött gjort för att efterlikna den köttbaserade gatuköksklassikern. Det är en riktigt bra produkt, och vi är därför förväntansfulla när vi sätter oss ner för att testa varianten som kommer i form av spett.

Eller, spetten får man trycka i själv, om man så vill. Ur förpackningen kommer den här produkten i form av avlånga bitar. Precis som dönerversionen har den här kebaben ett skönt krisp som gör varje tugga till något av ett nöje. Konsistensen är verkligen toppen.

Men även här lyser smaken med sin frånvaro. Det är helt enkelt inte så kryddigt som man hade önskat. Med döner blir inte detta ett lika stort problem, men av någon anledning känner vi ett större behov av att spett ska smaka mera.

Nu blir det här liksom mer som hamburgerpuckar än något vi skulle kalla för kebab. Äckligt är det absolut inte, men det hade – med hjälp av lite mer chili, spiskummin och paprika – kunnat vara betydligt mycket godare. Nu får Schysst käk istället nöja sig med tre poäng för sin vegokebab i spettform.

Betygsätt den här produkten

4 / 5. 2

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar