Quorn Vegan Spread Tuna Style –

Quorn Vegan Spread Tuna Style – vegansk tonfiskröra

3
(1)
Quorns veganska version av tonfiskröra är en helt okej produkt, som lätt kan fungera som substitut för den som saknar köttversionen.

Vegojakt har tidigare testat flera produkter från Quorn, som är en riktig veteran på den svenska vegomarknaden. En av de bästa är den veganska varianten av kycklingburgare, som är riktigt krispig och god.

Den här produkten är en tolkning av en av världens mindre krispiga rätter, nämligen tonfiskröra. Det betyder ju inte att det inte är gott, tvärtom, många av oss saknar tonfiskröra från tiden vi åt kött.

Man får ge Quorn att de verkligen har lyckats återskapa känslan från vanlig tonfiskröra. Den här produkten känns verkligen som ”the real thing” i munnen. En nackdel är dock smaken, i förgrunden smakar den väldigt bra, men någonstans i efterdyningarna av inmundigandet kommer en lite skum eftersmak.

Den försvinner dock snabbt, och är inget som förstör upplevelsen allt för mycket. På det stora hela är det här en helt okej produkt, som lätt kan fungera som substitut för den som saknar tonfiskröra.

Betygsätt den här produkten

3 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar