Plamil So Free Vegan Smooth – vegansk choklad

3
(1)
Plamils veganska mjölkchoklad smakar varken dåligt eller kanon. Den påminner lite om chokladen man brukade få i chokladkalendrar.

Vegojakt har tidigare testat Plamils veganska mörka choklad. Det var en produkt som vi sågade. Detta berodde till stor del på att det verkade som att Plamil hade glömt att ha i något som helst socker när de skapade sin produkt. Detta bidrog i sin tur till att det smakade ungefär som att äta en sked full med kakao.

Det här är Plamils mjölkchokladvariant, och vi känner oss redan på förhand säkra på att sockerhalten kommer att vara i alla fall lite högre den här gången. Det är den, nästan i överkant. Den här produkten smakar ungefär som chokladen man brukade få i chokladkalendrar.

Nu är det förvisso ingenting dåligt med det i sig: vi älskade att öppna de där luckorna lika mycket som någon annan. Men det kanske blir lite väl mycket av det goda om man ska äta en hel kaka. Redan efter par rutor känner vi att det börjar växa i munnen.

Med det sagt är det här ingen superdålig produkt. Inte superbra heller, men någonstans däremellan. Den är helt ok, kort och gott.

Betygsätt den här produkten

3 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar