Men Men japanska dumplings – gyoza med vegansk fyllning och dippsås

4
(1)
Vegojakt har testat japanska dumplings, så kallade gyoza, från tillverkaren Men Men. Det är en riktigt god produkt, även om den hade kunnat smaka mer.

Gyoza är den japanska versionen av dumplings och har länge varit en favorit både i hemlandet och bland västerlänningar med asiatiskt matintresse. Dessa degknyten ångas och steks på samma gång, i en process som är enkel att genomföra hemma.

Metoden går ut på att man lägger knytena i en stekpanna eller wok med ett par matskedar olja. Sedan häller man på en halv deciliter vatten och sätter på ett lock. Därefter slår man på pannan. Detta tillagningssätt skapar dumplings som är krispiga på undersidan och mjuka på översidan.

Men Men lyckas bra med sin version av rätten. De här dumplingsen blir inte alls degiga, vilket ibland kan vara ett problem med degknyten. I stället har de en bra konsistens, på båda sidor.

Man önskar att tillverkaren hade gjort lite mer med fyllningen och dippsåsen, som just nu är klenaste laget. I övrigt är det här en riktigt bra produkt, som vi rekommenderar till alla fans av japansk mat.

Betygsätt den här produkten

4 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar