Max Deli Fresh Plant Beef burger från Dafgårds

Max Delifresh Plant Beef burger från Dafgårds

3.5
(2)
Max Delifresh Plant Beef burger från Dafgårds är helt enkelt den burgare du ätit på Max restauranger, men nu får du nöjet att tillaga den hemma. Det är en burgare som har en köttliknande konsistens (åtminstone har den en liknande konsistens som Max andra animaliska burgare) men den är helt växtbaserad.

Delifresh Plant Beef består av vete- och sojaprotein och är en av den nya generationens växtbaserade burgare. Borta är tiden då vegansk burgare betydde en löst ihopsatt biff med synliga bönor och morötter, ofta så smulig och torr att du behövde hålla brödet i ett dödsgrepp för att inte få allt i knät. Nu ser de veganska alternativen ut som som animaliskt kött och såväl smak som konsistens är svår att skilja från köttalternativen. För de som tycker att veganer inte ska äta sådant som liknar animalisk mat är det kanske ett steg bakåt, men för oss andra som mest bara vill slippa äta djur är det en trevlig utveckling.

Biffarna är lätta att steka direkt från frysen och får en fin yta. De skulle säkerligen även gå finfint att slänga på grillen, men detta har den här recensenten inte testat. Precis som alla frysvaror är de praktiska att ha hemma och kan snabbt förvandlas till en god, om än kanske inte så nyttig, middag. Men vem äter egentligen hamburgare för att vara nyttig?

Max Delifresh Plant Beef sälja i ett fyrapack i frysdisken och varje biff är på 90 gram. Eftersom du även kan köpa Max speciella Friscobröd (även de är veganska) så kan du helt återskapa restaurangens burgare hemma. Eftersom du då kan skippa att lägga på animalisk ost och sås med mjölk i, vilket Max tyvärr gör på många av de burgare som marknadsför som gröna, kan du får mer spännande smakkombinationer.

Betygsätt den här produkten

3.5 / 5. 2

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar