Lindt Hello Vegan Cookie – vegansk choklad

Lindt Hello Vegan Cookie – vegansk choklad

4
(1)
Vegojakt testar Lindts veganska chokladkaka med smak av ”kaka”. Det är en riktigt god produkt, som mer än lever upp till våra förväntningar.

Tidigare har vi på Vegojakt testat Lindts veganska chokladkaka med smak av salt karamell . Det är en produkt som är godkänd, även om den lider av en något fadd eftersmak. Ett problem med den är även att smaken av havre tar över för mycket. Detta gör att den smakar mer som en chokladboll än som en chokladkaka.

Den här varianten byter den salta karamellen mot den lite luddiga smaken ”kaka”. Precis som sin systerprodukt är den gjord på havremjölk, men här skapar inte det ett lika stort problem. Att en ”kaka” smakar havre är inte ett lika stort problem som att saltad karamell gör det.

Precis som med karamellvarianten har vi här att göra med en riktigt söt produkt. Men här lyckas Lindt på något vis även att få med en starkare smak av kakao. Det gör att man inte blir trött på den här kakan lika snabbt.

En annan fördel är att den fadda eftersmaken inte är lika närvarande. Det innebär att den här produkten på det stora hela är en mer än godkänd produkt. Den är till och med riktigt god!

Betygsätt den här produkten

4 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar