Lindt Hello Sweet n' Salty Popcorn – vegansk choklad

Lindt Hello Sweet n’ Salty Popcorn – vegansk choklad

5
(1)
Vegojakt testar Lindts veganska choklad med popcorn. Det är en riktig fullträff till produkt, som alla chokladälskare kommer att tycka om.

Vi har tidigare testat flera av Lindts produkter inom det veganska chokladsortimentet. Resultaten har varit något blandade. Kakorna är ofta goda, men till exempel varianten med salt karamell lider av lite skum eftersmak.

Det är ändå med höga förväntningar vi sätter oss ner för att testa den här produkten. Kombinationen chocklad och salta popcorn låter verkligen lockande. Sött och salt är ju ofta en svårslagen kombination, och krispigheten från popcornen känns också som att den kan bli en hit.

Vi får rätt i våra föraningar. Det här är verkligen en riktig kanonprodukt. Sötman ligger på en bra nivå, det smakar mycket choklad, och popcornen är i en klass för sig. Här snackar vi krispighet på en hög nivå, och sältan de bidrar med är inte heller att leka med.

Det här är en av de bästa veganska chokladprodukter som vi har testat. Vi rekommenderar den varmt till alla som tycker om choklad.

Betygsätt den här produkten

5 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar