Kavli Amerikansk dressing Sriracha - vegansk hamburgardressing

Kavli Amerikansk dressing Sriracha – vegansk hamburgardressing

3
(1)
Kavli har släppt en vegansk variant på deras snabbmatsklassiker Amerikansk dressing. Den smakar som den alltid gjort och av srirachan märks inte mycket.

Dressing på hamburgare är lite av en vattendelare. En del älskar korvmojjar som dränker burgarna i rosa klet medan andra hellre äter papperet runt burgaren. Det är liksom äckelgott och det finns en hel del nostalgi kring smaken. Det smakar inte alls ”veganskt” och om det inte stod på tuben skulle ingen köttätare ana att det var växtbaserat.

Smaken är annars mest majonnäs med en liten dos ketchup och något vagt kemiskt. Det är inte finmat på något sätt, men det smakar så som man förväntar sig att det ska göra. Det står på förpackningen att det ska innehålla sriracha, en relativt stark asiatisk chilisås, men det är svårt att hitta någon chillihetta i dressingen. Om det är full pott eller det värsta du smakat beror helt på dina egna preferenser. Vad som är säkert är att Kavlis veganska hamburgardressing smakar väldigt mycket som den alltid gjort, även om den nu råkar vara vegansk.

Betygsätt den här produkten

3 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar