Ica fisk-ish-pinnar – veganska fiskpinnar

Ica fisk-ish-pinnar – veganska fiskpinnar

3
(1)
Vegojakt testar Icas fisk-ish-pinnar. Det är en produkt som är god, men som lider av en panering som inte är den bästa.

Fiskpinnar är kanske inte den mest glamorösa maten som finns, men för många är det ändå en vardagsfavorit. Undertecknad hade till exempel pinnar dränkta i remouladsås ihoptryckta mellan två skivor jättefranska som sin huvudsakliga föda under studentåren. Andra föredrar att äta dem med potatis och någon form av variant på den vita såsen man fick i skolan.

Klart är hursomhelst att många saknar de klassiska fiskpinnarna när de slutar äta animaliska produkter. Då finns det som tur är gott om vegetariska substitut. Ett av dessa är Icas fisk-ish-pinnar, som vi testar i denna artikel. Produkten är snarlik en annan från Ica, nämligen företagets. fisk-ish-filé. Skillnaden är förstås att den här varianten kommer i form av pinnar och inte filéer.

Vilken av de två syskonprodukterna man gillar bäst handlar alltså framförallt om vilken form man föredrar. Undertecknad gillar pinnar, men det är en smaksak. När det kommer till själva smaken innehåller den – hos båda produkterna – gott om dill och citron. Detta är inte särskilt konstigt, att efterlikna den faktiska smaken av fisk måste vara svårt, och då funkar dessa två fiskkompisar som ett bra substitut.

Som vanligt med Icas produkter dras fisk-ish-pinnarna ner av den tråkiga paneringen. Den är lite seg, och inte alls frasig. Det är trist att Ica inte gör något åt detta problem, det hade nämligen gett en skjuts till alla deras produkter i det panerade vegrosortimentet.

Betygsätt den här produkten

3 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar