Hälsans kök plant-based nuggets – veganska kycklingbitar

Hälsans kök plant-based nuggets – veganska kycklingbitar

3
(1)
Vegojakt tar en trip down memory lane och testar Hälsans köks veganska nuggets. Det är en helt okej produkt.

Och vi minns det nog, i alla fall de flesta av oss: De där besöken på McDonalds (eller annan valfri hamburgerrestaurang) när vi var barn. Man fick en låda vars största attraktion var en liten leksak i plast, men som även innehöll en läsk och fyra bitar nuggets med tillhörande dippsås. Vilken grej det var.

Idag har många av oss insett att det varken är hållbart eller etiskt att trycka i sig små stackars kycklingar. Sugen på nuggets är man dock ändå. Tur då att det idag finns gott om varianter fria från animaliska produkter.

En av dessa kommer från Hälsans kök, en veteran på den svenska vegomarknaden. Dessa nuggets har en bra panering, som get gott om krisp till varje tugga. De ser dessutom aptitliga ut, både på in- och utsidan.

Smaken är varken särskilt god eller särskilt äcklig. Här smakar det kort och gott neutralt. På ett sätt är det synd att Hälsans kök inte har kryddat lite mer. Men å andra sidan är vanliga kycklingnuggets knappast någon smakexplosion de heller – i alla fall inte som vi minns dem.

Sammanfattningsvis är det här en helt okej produkt, varken mer eller mindre. En klockren trepoängare, i vår mening.

Betygsätt den här produkten

3 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar