Hälsans kök Plant Based Burger – vegansk hamburgare

Hälsans kök Plant Based Burger – vegansk hamburgare

4
(1)
Den här burgaren från Hälsans kök innehåller inte några krusiduller. Men i all sin enkelhet är den faktiskt riktigt god. Rekommenderas.

Den förra burgaren från Hälsans kök som vi testade Sensational Burger, kändes betydligt flashigare än den här. Där var inspirationen från amerikanska företag som Beyond Meat och Impossible Burger tydlig, och det kändes som att vi blev utlovade att det skulle smaka precis som kött.

Den här produkten är mer asketisk. Det här är vegoburgare helt enkelt, inget tjafs. Ironiskt nog lyckas den bättre än ”Sensational” med att smaka som vi minns att kött smakar. Konsistensen är riktigt bra, det smakar gott och ”köttigt” och stekytan är riktigt fin.

Med den här produkten har Hälsans kök helt enkelt skapat något riktigt gott. Även om det knappast är någon otrolig kulinarisk upplevelse är det svårt att hitta något som direkt är fel med den.

Vi rekommenderar den här burgaren till alla som är sugna på något snabbt, gott och veganskt. Den kommer passa utmärkt som till exempel mellanmål.

Betygsätt den här produkten

4 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar