Hälsans kök Plant Based Balls – veganska köttbullar

Hälsans kök Plant Based Balls – veganska köttbullar

3
(1)
Vegojakt har testat Hälsans köks veganska bullar. Det är en helt okej produkt, som gärna hade fått smaka lite mer. Det är lite oklart vad det är tänkt att dessa bollar är tänkta att ha för motsvarighet i köttvärlden. Handlar det om en variant på de klassiska svenska köttbullarna, eller är det – som det engelska namnet antyder – något annat?

Det kanske inte spelar särskilt stor roll. Klart är i alla fall att det inte smakar särskilt mycket som vi minns att Mamma Scans smakar. På ett sätt är det ganska skönt. Nyligen testade vi Peas of Heavens version av köttbullar, och de var verkligen inte någon höjdare.

I den produkten ligger problemet framför allt i att försöket att skapa något som smakar lett till en lätt kemisk bismak. Detta problem har inte Hälsans köks produkt. Den smakar i stället ganska anonymt, men jämfört med Peas of Heavens produkt är det ett gott betyg.

På det stora hela är det här en helt okej produkt. Den hade förvisso kunnat smaka lite mer, men konsistensen är bra och vi är glada att Hälsans kök har vågat att strunta i att försöka likna kött allt för mycket.

Betygsätt den här produkten

3 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar