Greenvie parveggio – vegansk parmesanost

Greenvie parveggio – vegansk parmesanost

1
(1)
Vegojakt testar företaget Greenvies försök till att skapa en vegansk parmesanost. Produkten är tyvärr ett fullständigt haveri.

Vegansk parmesanost låter för bra för att vara sant. Därför var vi väldigt förväntansfulla när vi satte oss ner för att pröva den här produkten. Förväntningarna sjönk inte heller när vi luktade på den: det här luktar verkligen som parmesanost.

Tyvärr försvinner alla våra föreställningar om att vi kommer att kunna njuta av parmesan precis som icke-veganer när vi prövar produkten. Den är tyvärr inte särskilt god – alls. Det största problemet ligger för oss i sältan, eller snarare bristen på sälta. Salt är, som alla vet, den kanske viktigaste komponenten i en parmesanost. Här är det, tyvärr, helt och hållet frånvarande.

Detta gör också att produktens andra smaker får större spelrum. Dessa är tyvärr långtifrån goda. Främst handlar det om något som bäst kan förklaras med ordet ”kemiskt”, men även en hint av kokos finns med någonstans i bakgrunden.

Undvik den här produkten om du är rädd om dina smaklökar. Vegansk parmesanost är för bra för att vara sant, i alla fall i det här fallet.

Betygsätt den här produkten

1 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar