Green Star vegankaka mörk – vegansk choklad

Green Star vegankaka mörk – vegansk choklad

5
(1)
Vegojakt testar Green Stars mörka choklad. Den innehåller 70 procent kakao och är en av de bättre produkter vi någonsin har testat.

Vegojakt har tidigare testat två av Green Stars produkter. Båda dessa – varav en är en neutral ljus choklad och en är fylld med hasselnötter – lider av att de i vårt tycke är för mörka för att vara ljus choklad.

Förutom detta är båda riktigt bra produkter. Därför blir vi så klart väldigt intresserade över vad företagets faktiska mörka choklad har att erbjuda. Kommer den att vara perfekt, eller blir det snarare för mörkt?

Svaret på denna fråga är det förstnämnda. Det här är en produkt där det finns exakt noll saker att klaga på. Den är mörk men inte för mörk; att den är baserad på rismjölk gör att den inte lämnar någon konstig eftersmak; konsistensen är perfekt. Det här smakar exakt som vi minns att icke-vegansk mörk choklad smakar.

Det här är en av de bästa produkter som vi har testat. De enda som inte kommer att tycka om den är de som inte gillar mörk choklad (vilket i och för sig är en relativt stor del av befolkningen). För alla andra kan vi inte göra något annat än att rekommendera ett köp.

Betygsätt den här produkten

5 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar