Green Star vegankaka hasselnöt – vegansk choklad

Green Star vegankaka hasselnöt – vegansk choklad

4
(1)
Green Stars veganska choklad med hasselnötter är en riktigt god produkt. Den hade dock kunnat vara något sötare. Vegojakt har tidigare testat Green Stars neutrala vegankaka. Det är en helt okej produkt, som hade kunnat vara bättre. Det stora problemet ligger i att den marknadsförs som en ljus produkt, även om den i våra ögon gränsar till att vara en mörk choklad.

Detta problem har även varianten med hasselnötter. Den här produkten hade, precis som den neutrala varianten, helt enkelt mått bra av lite extra socker. Bara för att en produkt är vegansk behöver den liksom inte smaka nyttigt.

Den här produkten lyfts dock av sitt innehåll. Här har man verkligen inte slösat på hasselnötterna. Precis som i den neutrala varianten fungerar dessutom rismjölk som ett perfekt substitut till den komjölk som brukar finnas i vanliga chokladkakor. Det gör att det här är en riktigt god chokladkaka, trots att den inte är tillräckligt ljus.

Om det inte hade varit för problemet med att kakan är för mörk hade det här varit en given fempoängare. Nu landar betyget istället på en fyra.

Betygsätt den här produkten

4 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar