Fontana hummus

Fontana hummus

4
(1)
Vegojakt recenserar varfumärket Fontanas hummus. Det är en riktigt bra produkt, som bara saknar det där lilla extra. Vi på Vegojakt älskar hummus. Vem gör det förresten inte? Den krämiga kikärtsröran från Mellanöstern är i princip universellt omtyckt. Dessutom passar den till det mesta. På en frukostmacka tillsammans med tomat och salt, till exempel. Eller varför inte i ett rykande hett pitabröd tillsammans med några falafelbollar, en annan favorit från samma del av världen.

Den bästa hummus som vi har smakat är den från Zeinas . Deras variant är precis så krämig, nötig, och allmänt asgod som vi tycker att en hummus ska vara. Men länge har vi också varit nyfikna på varianten från Fontana. Märket, som vanligtvis specialiserar sig på grekiska matvaror, är känt för sin kvalitet (deras oliver är goals!). Därför är det med höga förväntningar vi går in i testningen av företagets hummus.

Och vi blir inte besvikna! Fontanas hummus har en krämighet som faktiskt kan mäta sig med Zeinas. Dessutom har man inte sparat in på tahinin, den matiga sesampasta som bidrar med den nötiga smaken i en hummus. Sammanfattningsvis är det här en väldigt bra produkt, som bara saknar det där lilla extra för att nå högsta betyg. Det är väldigt gott, men inte riktigt lika gott som Zeinas.

Betygsätt den här produkten

4 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar