Flora mjölkfri normalsaltat smör - Veganskt smör

Flora mjölkfri normalsaltat smör – Veganskt smör

3
(1)
Ett bra veganskt smörgåsmargarin är något som de flesta som äter växtbaserat behöver, och Flora mjölkfri är ett riktigt bra alternativ.

Flora mjölkfri är ett bra smörgåspålägg med neutral smak. Det har inte den där bismaken som många liknande produkter, även såna med animalier i, har vilket är ett stort plus. Konsistensen är mjuk direkt från kylskåpet, och till skillnad från andra veganska smör så smälter det inte så fort det kommer ut i rumstemperatur.

Det finns många veganska smör i de flesta butiker, men Floras blå ask brukar vara lätt att hitta. Det är relativt billigt och kommer i en stor förpackning som räcker länge.

Eftersom det har ett lägre innehåll av fett fungerar det inte särskilt bra att steka i eller använda i matlagning. Det är kanske inte så det är menat att användas, men jag kan inte vara ensam om att ha försökt använda det i stekpannan. Om du steker i det så vänta tills det bubblat klart. Då har vattnet försvunnit och temperaturen är tillräckligt hör. Men, som sagt, är det allra bäst att hålla sig till att ha det på mackan.

Betygsätt den här produkten

3 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar