Fiskeriet vegiar – vegansk kaviar

Fiskeriet vegiar – vegansk kaviar

3
(1)
Vegojakt har testat Fiskeriets vegiar, alltså vegansk kaviar. Det är en helt okej produkt, som nog kan bli lite av en vattendelare.

Det här är inte första gången vi på Vegojakt testar en vegansk kaviar. Tidigare har vi testat Kalles variant. Den gör ett förhållandevis bra jobb med att imitera smaken av sin förlaga.

Den här versionen känns lite mer småskalig i sitt utförande. Av förpackningen får vi intrycket att det här handlar om en tillverkare som i alla fall är betydligt mindre än giganten Kalles. Designen fås oss att tänka att det här snarare än någon Kalles-kopia handlar om en tolkning av ”vuxenkaviar” – ni vet den där kaviaren man hittar i fisk- i stället påläggsdisken, som smakar mer hav och mindre socker än vanlig kaviar.

Detta antagande visar sig stämma. Den här produkten smakar verkligen fisk, trots att den precis som Kalles variant är gjord på tångrom. För en del personer kan detta nog bli en favorit, men för oss som föredrar vår kaviar söt handlar det snarare om ett engångsköp.

Hursomhelst är det trots detta en produkt av okej kvalitet, även om den som sagt inte kommer att passa alla.

Betygsätt den här produkten

3 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar