Fazer Tutti frutti original - Veganskt godis

Fazer Tutti frutti original – Veganskt godis

3
(1)
Tutti Frutti Original från Fazer är ett klassiskt godis som nu är veganskt! Bra nyheter för alla plantätare som vill ha ett riktigt gott lördagsgodis.

Tutti Frutti behöver antagligen ingen närmare presentation. Det är ett godis som funnits länge i godishyllan i flera olika utförandet, exempelvis som klubbor, tablettaskar eller i påse. Förut innehöll Tutti Frutti Original animalier men i och med det nya receptet är det helt veganskt.

Som det alltid varit innehåller påsen flera olika godis som alla har olika smaker. Den röda är den sämsta och bäst är den orangea som har den särskilda tutti frutti-smaken. Konsistensen är mjuk och seg och smakerna är fruktiga och goda.

Det finns flera olika sorters Tutti Frutti i hyllan och förutom Original är Sour en av de i mitt tycke bästa. Även Exotic Fruits är ett gott, och lite ovanligt, alternativ.

Det finns fler alternativ än någonsin för den som väljer att äta veganskt och det är uppmuntrande när stora märken som Fazer väljer att ta bort animalier från sina produkter. Det gör det lättare för fler att välja veganskt, alltid eller då och då.

Betygsätt den här produkten

3 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar