Estrella linschips Ost & rödlök

Estrella linschips Ost & rödlök

3
(1)
Det finns numera en uppsjö av veganska snacks på marknaden. Många av dem marknadsförs som lite nyttigare, men som tur är smakar Estrellas linschips med smak av ost & rödlök långt ifrån hälsosamt. För vem äter egentligen chips för att vara nyttig?

Vi kan börja med det självklara: Linschips är inte speciellt lika traditionella chips av potatis. De är istället tjockare och knaprigare och liknar snarare de varma chips som man kan köpa på bio. Löksmaken går igenom mer än ostsmaken men kombinationen är i det stora hela angenäm. Estrella har gjort många olika veganska varianter av lins- och bönchips, och personligen tycker jag inte att denna är en av de bättre. Den med smak av Ranch & sourcream är mer välbalanserad och spännande. En liten varning är att alltid kolla på påsen, för vissa av sorterna innehåller mjölk.

Det är lite tråkigt när det veganska alternativen klumpas ihop med de nyttiga alternativen, precis som att man bara för att man inte vill äta djur inte vill ha dekadent mat ibland. På förpackningen till linschipsen skryts det med att det är 40 procent mindre fett och 13 procent protein. Det är dock långt ifrån någon hälsomat och om det är något som gör att de här snacksen är bättre för figuren är det väl snarast att på sen är så pass liten. Ett råd är att inte äta chips om du vill vara nyttig, och om du vill äta chips så väljer de du tycker är godast och njuter av dem.

Betygsätt den här produkten

3 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar