Ehrmann Veo Vegan Chocolate Pudding

Ehrmann Veo Vegan Chocolate Pudding

1
(1)
Ehrmann Veo Vegan Chocolate Pudding är en puddingdessert med chokladsmak och något som ser ut som vispad grädde ovanpå, men toppingen är i själva verket gjord av kokosnöt. Själva puddingen består av kikärtor, vilket enligt företaget själva ger ett lägre klimatavtryck.

För en gångs skull är förpackningen större än den ser ut på bild. Det här är en rejäl portion pudding. Tyvärr är smaken helt enkelt inte där, utan saknar såväl fyllighet som djup. Jag blev förvånad när jag såg att den var gjord av kikärtor, för den bestående smaken av puddingen är att det smakar artificiellt. Själva chokladsmaken är tunn och snabbt undflyende. Toppingen är rätt god, men ingen smaksensation.

Det är tråkigt när veganska alternativ inte är av den kvalitet man skulle önska, eftersom det ger vatten på kvarnen för de som inte tror att man kan äta bra utan att äta djur. De flesta vet att detta inte är sant men Ehrmanns veganska puddingar, både den med chokladsmak och Veo med smak av Salty Caramel, håller helt enkelt inte måttet. De ser fina ut, men det är också det vänligaste jag kan säga om dem.

Det kan vara så att den här typen av färdiga puddingar inte är så goda i allmänhet. Jag kan själv inte påminna mig att jag ätit några av de animaliska alternativen, så de kanske smakar lika artificiellt de. Om du verkligen vill ha chokladpudding kan jag tipsa om att Ekströms chokladpudding i pulverform, gjord med växtbaserad mjölk, är vegansk.

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar