Så gör du för att recensera produkter på Vegojakt

Vegojakt är en sajt för recensioner av veganska produkter. Delvis handlar det om de artiklar som vi i teamet bakom sajten lägger upp – och vi försöker verkligen få med så många produkter som möjligt – men vi publicerar även en annan sorts recensioner.

Dessa är de recensioner som ni som läser Vegojakt själva skickar in. Att göra detta är mycket enkelt. Ser du att det finns någon god – eller äcklig – produkt som vi inte har smakat? Skriv några rader (förslagsvis ungefär 100 ord, men det kan vara mer eller mindre) och skicka in din text till recension@vegojakt.se. Glöm inte heller att skicka in två bilder, en på förpackningens framsida och en på innehållsförteckningen.

Det ska alltså se ut ungefär så här:

Har du synpunkter på en produkt som vi redan har skrivit om? Då är det ännu enklare att göra din röst hörd. I slutet av varje text som vi lägger upp finns nämligen ett fält där du som är medlem kan skicka in en kommentar. Du kan också betygsätta alla produkter genom att fylla i stjärnor på en skala från ett till fem.

Att bli medlem på Vegojakt är enkelt. Du kan nämligen registrera dig med hjälp av såväl Facebook som Google.

Slutligen är vi alltid glada för tips på hur vi kan göra Vegojakt till en ännu bättre sajt. Sådana skickar du in antingen via att skriva till vår sida på Facebook, eller genom att mejla till lisa@vegojakt.se, totte@vegojakt.se eller teodor@vegojakt.se.

Läs mer: