5 riktigt goda veganska produkter från Alpro

Belgiska Alpro är ett av världens största företag med inriktning på veganska produkter. Vi på Vegojakt har testat ett stort antal av bolagets produkter. Vissa är riktiga höjdare, och de allra bästa har vi samlat i den här artikeln.

Alpro devilshly dark chocolate

1. Alpro devilshly dark chocolate

Den här chokladpuddingen gjorde oss helt lyriska när vi testade den. Chokladsmaken ligger extremt bra i munnen och är dessutom stark. Även konsistensen är riktigt bra.

Vår recension av produkten kan du läsa här.

2. Alpro high protein greek yoghurt strawberry

Den här produkten finns även med smak av passionsfrukt, och vilken av dem du väljer är en smaksak. Båda är nämligen utmärkta. Här snackar vi riktigt god yoghurt med en medföljande sylt som smakar himmelskt.

Här kan du läsa hela vår recension av produkten.

3. Alpro almond caffe

Möjligtvis smakar det här islkaffet lite väl sött för att inte vara en produkt smaksatt med karamell. I övrigt är det mycket gott. Kaffesmaken är precis som den ska vara, och det finns inga konstiga eftersmaker.

Vår recension av den här produkten kan du läsa här.

Alpro plantgurt natural
Alpro plantgurt natural

4. Alpro plantgurt natural

Konsistensen på den här produkten är riktigt fyllig och fin. Dessutom har den en god smak, även om den kanske är lite för söt för vår smak.

Här kan du läsa hela vår recension av produkten.

5. Alpro double chocolate mousse

Vi avslutar listan med ännu en chokladprodukt. Den här gången handlar det om en riktigt fluffig och fin chokladmousse. Den har dessutom en riktigt stark och god chokladsmak. Rekommenderas!

Hela vår recension av produkten kan du läsa här.

Läs mer: