5 riktigt goda veganska kex

Söta kex, salta kex, vi älskar dem alla. Eller ja, kanske inte alla, men i alla fall de som är goda. I den här artikeln listar vi de fem godaste veganska varianter vi ätit. Vissa passar bäst till en vegansk ost, andra passar bättre till fika. Gemensamt har de att de är riktigt goda kex.

1. Jätten choklad

Det här är ett sött kex från varumärket Göteborgskex. Vi är så glada att det är veganskt, det smakar nämligen himmelskt gott.

Här kan du läsa hela vår recension.

2. Breton original

Det här är det godaste veganska salta kexet vi har testat. Sältan är perfekt och vi bjuds dessutom på en krispighet som heter duga. En riktig höjdare helt enkelt.

Hela vår recension kan du läsa här.

3. Göteborgskex havre- och linskex gräddfil och lök

De här kexen smakar nästan mer som chips än kex. Men vet ni vad som är gott? Chips! Kexen har en lysande smak av gräddfil och lök som vi tycker om väldigt mycket.

Här kan du läsa hela vår recension.

4. Sondey cent-wafers lemon flavour

Det här kexet från Lidl hade gärna fått ha lite mer fyllning, i övrigt är det väldigt gott. Kexet har ett bra krisp, vilket gör det till ett bra alternativ.

Hela vår recension kan du läsa här.

5. Göteborgskex utvalda havssaltade

Det här kexet hade eventuellt behövt lite mer salt, men i övrigt är det väldigt gott. Konsistensen skulle vi faktiskt beskriva som helt lysande.

Läs mer: